Masa lodowa
Aby mrożony deser oczarowywał smakiem musi zostać przygotowany z wykorzystaniem najwyższej jakości składników. Lata doświadczenia w branży pozwoliły nam na opracowanie własnej, unikalnej receptury masy lodowej, która pozbawiona jest sztucznych substancji smakowych, barwników oraz szkodliwych dla zdrowia konserwantów. Z naszą pomocą Państwa klienci będą mogli cieszyć się wyśmienitym smakiem świderków i włoskich deserów o puszystej, kremowej konsystencji.
Nasza masa lodowa dostępna jest w wielu najpopularniejszych wariantach, między innymi czekoladowym, śmietankowym, karmelowym lub truskawkowym. Mieszankę przygotowywać można z wykorzystaniem mleka lub wody – wystarczy zmieszać je z zawartością opakowania w odpowiedniej proporcji, wlać do maszyny i mrozić przez klika godzin. W obu przypadkach smak pozostaje bogaty i naturalny, a konsystencja jedwabista, gładka i apetyczna. Poszczególne smaki można z powodzeniem łączyć ze sobą, aby uzyskiwać oryginalne, autorskie kompozycje do deserów.
Masa lodowa do automatów
Dzięki naszej wyjątkowej masie lodowej do automatów, przygotowanie pysznych, kremowych deserów w automatycznych maszynach do lodów staje się niezwykle łatwe i przyjemne. Nasze produkty są doskonałą opcją dla właścicieli lodziarni, restauracji czy kawiarni, którzy pragną zapewnić swoim klientom wyjątkowych doznań smakowych.
Nasza masa lodowa jest stworzona z myślą o profesjonalnych potrzebach gastronomicznych. Dzięki unikalnej recepturze, pozbawionej sztucznych dodatków, nasze produkty gwarantują bogaty i naturalny smak, który zachwyci każde podniebienie. W naszej ofercie dostępny jest także proszek do granity. Wielość dostępnych wariantów pozwala na tworzenie różnorodnych kompozycji, zaspokajając najbardziej wyrafinowane gusta klientów. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą mas lodowych do automatów!